Ziektekostenverzekering

Ziektekosten verzekering

Iedereen in Nederland is wettelijk verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Deze wettelijke verplichting is ingevoerd om ervoor zorg te dragen dat iedere inwoner de kosten van eventueel benodigde geneeskundige basiszorg kan betalen. De verplichting geldt voor een vast basispakket aan dekkingen. Dit basispakket wordt vastgesteld door de overheid en staat bekend onder de term basisverzekering. Iedere inwoner kan er voor kiezen om de basisverzekering uit te breiden met aanvullende zorgverzekeringen. Deze aanvullende zorgverzekeringen zijn niet verplicht en worden evenmin samengesteld door de overheid.

Wij hebben voor onze kante een speciale site www.twentecollectief.nl Hier bieden wij u een korting bij verschillende zorgverzekeraars: Menzis, De Amersfoortse, ONVZ en Agis. Op de site kunt u deze verzekeraars onderling vergelijken en eventueel naar wens vergelijken met alle andere verzekeraars welke een aanbieding aan u hebben gedaan. Ook helpen wij u mee om een goed vergelijk van premie en voorwaarden te maken.

Op de TwenteCollectief site vindt u uitgebreide informatie over de zorgverzekering. U kunt eenvoudig de zorgpremies van alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en aanvragen. In de online zorgverzekering vergelijking worden alle zorgverzekeringen meegenomen zodat u altijd de best passende en goedkoopste zorgverzekering kunt vinden.

Graag ook onderstaande banner op de pagina met link naar www.twentecollectief.nl